BestMusic.ro » Muneer » Muneer lanseaza single-ul si videoclipul "Alinarea mea"

Muneer lanseaza single-ul si videoclipul "Alinarea mea"


Semifinalistul Vocea Romaniei, editia din 2013, Muneer lanseaza primul videoclip solo din cariera si piesa "Alinarea mea".

Daca pana acum, Muneer a colaborat cu artisti romani pentru piese in limba engleza sau cu parti in limba indiana, single-ul "Alinarea mea" este prima piesa pe care artistul o canta in limba romana, cu cateva versuri in limba indiana.

Compusa de catre Muneer, alaturi Sorin Seniuc, Vanotek, Anastasia Sandu si Adriana Rusu, piesa "Alinarea mea" este povestea primelor emotiii, gesturi si intalnirilor romantice care ne fac sa visam. Toate aceste detalii sunt transpuse printr-un dans contemporan plin de pasiune de catre Muneer si personajul feminin in videoclipul regizat de catre Catrinel Danaiata.

" ALINAREA MEA inseamna sa te poti bucura alaturi de cineva in momentele de fericire, dar si sa ai un umar pe care sa plangi in momentele neplacute pe care viata, inevitabil, ni le rezerva. Uneori, o mangaiere, o vorba buna, o farama de iubire este tot ce ne dorim", declara Muneer.

Single-ul si videoclipul au fost lansate in avanpremiera joi seara in Vintage pub, unde Muneer a sustinut si un concert live, in care pe langa single-ul "Alinarea mea", artistul si-a pus vocea in valoare si prin cateva coveruri internationale.
Mai multe stiri despre: single nou  lansari singleuri  lansari videolcipuri  piesa noua 2015 
Publicat pe 30 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram