BestMusic.ro » Muse » Discografie Muse » Black Holes and Revelations

Album Muse Black Holes and Revelations

Muse Black Holes and Revelations
Lansat pe: 11 Iulie 2006
Casa de discuri: Warner Bros
Asculta muzica: Rock  
Voteaza acest album:
  • Rate
5.00 /  5 din 2 voturi

Englezii din Teignmouth refuza sa fie considerati urmatorii Radiohead. De cand s-au infiintat, in 1997, acest trio de rock alternativ a fost mereu in situatia de a fi comparat cu faimoasa trupa din Oxford, in timp ce ei isi construiau cu ambitie un sunet propriu. Fanii din Marea Britanie au apreciat aceasta trupa inca de la albumele "Sunburn" si "Hyper Music" chiar daca pentru americani a durat pana la "Absolution" pentru a-i descoperi.

Chiar daca va place sau nu dramatismul albumului "Absolution", Muse este o trupa solida si asta este dovedit cu pasiune de ultimul material intitulat "Black Holes And Revelations". Rich Costey se alatura trupei in co-productia acestui set de 11 piese; impreuna au realizat cel mai minutios album de pana acum al trupei.

"Take a Bow" pregateste scena foarte repede; un sunet rock hipnotic si o orchestra completa, cu straturi si valuri de sintetizatoare si percutie,construite pentru performanta sfasietoare a vocalului Matthew Bellamy, despre o lume distrusa de propria ei instabilitate.

Deseori comparat cu Freddie Mercury si ThomYorke, Bellamy aici devine unic din toate punctele de vedere. Melodii arzatoare ca "Supermassive Black Hole" sau "Assasin" sunt exempe bune ale intentiei celor de la Muse de a aduce cat de mult rock & roll posibil in acest material.

Poate a durat patru albume pentru a-i aduce pe cei de la Muse la aceasta calitate si dexteritate, dar albumul Black Holes And Revelations nu trebuie ratat de nici un ascultator de rock alternativ.

cronica oferita de metalhead.ro

Piese album

Albume Muse