BestMusic.ro » Muse » Muse ramane pentru a doua saptamana pe primul loc cu albumul "Drones"  

Muse ramane pentru a doua saptamana pe primul loc cu albumul "Drones"  


Britanicii de la Muse sarbatoresc a doua saptamana in fruntea Official UK Albums Chart cu albumul "Drones". Al saptelea material al grupului britanic Muse a debutat pe primul loc in Billboard Top 200 Chart cu 84,000 de unitati vandute in prima saptamana de la lansare. Materialul a fost lansat pe 8 iunie via Warner Bros. Records si reprezinta primul album No. 1 al grupului in Statele Unite.

"Drones" a debutat de asemenea in fruntea topurilor din 19 tari inclusiv Marea Britanie, Argentina, Noua Zeelanda si Finlanda.

Frontman-ul trupei Muse, Matt Bellamy a declarat recent ca"Drones" este cel mai bun album al trupei de pana acum. Intr-un interviu pentru iHeartRadio, Bellamy a vorbit despre albumul "Drones".

"Pot sa spun ca acest album este cel mai bun album al nostru. Nu am mai avut ocazia sa spun asta de ceva vreme, dar este cel mai bun de pana acum, asa puteti incepe de aici. Nu va mai ganditi la celelalte".

Vorbind despre reputatia de "stellar live band" si despre asteptarile fanilor pentru urmatoarele show-uri live pe care le vor sustine, Matt a spus: "Cred ca suntem o specie pe cale de disparitie. Suntem ultimii ramasi. De fapt, vom incepe sa cantam in cadrul unor festivaluri si va fi totul mai "basic" pentru ca nu putem controla arena. Dar cand ajungem la arene vom face un pas inainte. Evident, cu un album numit 'Drones' este perfect...daca albumul ne va permite sa imprumutam cateva". a mai adaugat el.

Pe locul doi se pozitioneaza materialul "How Big, How Blue, How Beautiful" semnat Florence and The Machine, in timp ce "Ultimate Collection" a lui Paul Simon, fostul Numer One, a urcat noua locuri si se claseaza pe locul trei.

Top 5 este completat de albumul "Before This World" al lui James Taylor si "X" al lui Ed Sheeran.
Mai multe stiri despre: topuri  album nou  number one  lansari albume  topuri muzicale 
Publicat pe 22 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram