BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Descarca Serafim - Damasc feat. J. Yolo (audio)

Descarca Serafim - Damasc feat. J. Yolo (audio)

Descarca Serafim - Damasc feat. J. Yolo (audio)

Download

Serafim, MC-ul trupelor Funktastics si Zeppelin, se pregateste de lansarea albumului solo de debut, intitulat Imaginarium.

Activ pe scena underground inca din 2005, Serafim s-a alaturat casei independente Hades Records odata cu lansarea compilatiei "Hades Records preia Controlul" (2005), pe care a aparut cu melodia "Prin dinti". Sub egida Hades a lansat primul single impreuna cu trupa Funktastics. Piesa respectiva, intitulata "In lupta cu timpul", a avut parte de un succes neasteptat pentru niste tineri novici in ale rapului.

Mai departe, Serafim a aparut, singur sau cu Funktastics, pe albumele Veritasaga, KST, Keri, Axes, Shy Beatz si Praetor.

In decembrie 2009 a lansat EP-ul Zeppelin - Fara Parasute, alaturi de Ortega si Koma.

Finalul lui 2011 aduce cu el lansarea primului single de pe primul album solo marca Serafim. Piesa "Damasc" este realizata in colaborare cu J.Yolo si este produsa de Ortega.

Serafim - Damasc feat. J. Yolo


Imaginarium beneficiaza de productia unora dintre cei mai apreciati beatmakeri din Romania, printre ei numarandu-se Ortega, Keri, Dribbler sau Sez. In ceea ce priveste artistii care au inregistrat voci pentru album, numele acestora este deocamdata pastrat secret. Data preconizata pentru lansarea materialului este martie 2012.
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 16 Decembrie 2011 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu