BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download Angelika Vee - Impreuna iar (single nou)

Download Angelika Vee - Impreuna iar (single nou)

Download Angelika Vee - Impreuna iar (single nou)

Download

Daca in ultima perioada, frumoasa basarabeanca Angelika Vee, a stat in umbra si a compus muzica pentru artisti cu renume, artista a decis ca e timpul sa lucreze mai mult asupra proiectului solo. Angelika Vee, cunoscuta si sub numele Angelica Vasilcov, revine in atentia publicului cu primul sau single in limba romana. Piesa "Impreuna iar” este o varianta similara a melodiei "Tie You Up”, lansata recent pe radiouri.

Descarca noul single gratuit, folosind butonul DOWNLOAD de mai sus.

Melodia "Impreuna iar” prezinta viata de cuplu si trairile a doi indragostiti care impartasesc tot felul de momente impreuna.

"Ideea de a face aceasta varianta mi-a venit in timp ce inregistram in studio. Am lansat initial varianta in limba engleza care a prins la public si am zis ca melodia trebuie neaparat sa aiba si o varianta in romana. Sper ca oamenii se vor regasi in versurile piesei si sunt nerabdatoare sa vad si sa simt reactiile publicului meu mult mai aproape, intrucit vin sa lansez piesa acasa”, spune Angelika.

Amintim ca Angelika Vee este prima artista din spatiul romanesc care a semnat un contract de compozitie cu Warner Chappell USA, companie care lucreaza cu Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland.

Angelika a compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy's, Tal, Sasha Lopez si a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page,David Solano sau Joachim Garraud.

Angelika Vee - Impreuna iar (audio)
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 08 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram