BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download Bass Turbat feat. Junkyard - Rosu Inchis (Drum & Bass Edit)  

Download Bass Turbat feat. Junkyard - Rosu Inchis (Drum & Bass Edit)
 

Download Bass Turbat feat. Junkyard - Rosu Inchis (Drum & Bass Edit) 
 

Download

In asteptarea show-ului de la prima editie SHINE (vineri, 21 noiembrie, Arenele Romane), Bass Turbat ne ofera la DOWNLOAD gratuit un remix drum & bass pentru colaborarea cu Junkyard - "Rosu Inchis". Descarcati piesa folosind butonul de mai sus si ascultati-o mai jos.

Albumul de debut Bass Turbat, proiect din care fac parte Unlocka si Hardplay, se numeste "Lumini in abis" si a fost lansat luna trecuta. Ascultati-l si descarcati-l gratuit de mai jos.

Materialul discografic conine 16 piese ce acopera in totalitate spectrul muzical din seturile Bass Turbat: de la dubstep si trap la liquid drum&bass si neurofunk.

Vineri, 21 noiembrie, BestMusic prezinta prima editie a festivalului Shine cu un lineup compus din 8 artisti pe stiluri diferite: alaturi de Bass Turbat ii regasim pe Alternosfera Chimie, Argatu, Coma, Resse, UpToEleven si I'm the trip.

Evenimentul va incepe la ora 19:00 si se termina la in zori, adica nu mai putin de 9 ore de muzica pentru toate gusturile. Showul are loc in cort incalzit asa ca nu va faceti probleme de ploaie sau vreme urata.

Programul, detaliile despre bilete si regulile de acces, aici. Come and Shine!
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 19 Noiembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu