BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download Clue - Un Deliciu (album)

Download Clue - Un Deliciu (album)


Download

Dupa ce, la inceputul anului 2009, Clue a contribuit la formarea Sicksound Crew alaturi de care a lansat primul album din Romania semnat de un intreg label, precum si seria ”SickSound Cyphers”, primul serial online de cyphere din hip-hop-ul romanesc, iata ca a venit momentul ca artistul sa isi lanseaza primul lui material solo - "Un deliciu". Materialul poate fi descarcat gratuit folosind butonul DOWNLOAD de mai sus.

"Un deliciu" insumeaza experienta acumulata de artist in cei 7 ani de activitate muzicala, condimentate cu trairi personale trecute prin filtrul poetic cu care acesta ne-a obisnuit deja. Toate acestea au fost aranjate pe fundaluri muzicale fine, menite sa confere o experienta ”delicioasa” ascultatorului. Daca ritmul nostru haotic de viata n-a obisnuit cu conceptia conform careia mai rapid e mai bine, daca nu avem timp si daca ne multumim cu ciorba muzicala de cantina care se vinde repede, dar e lipsita de gust, ”Un Deliciu” este desertul delicios pe care ne rezervam timp sa il gustam alaturi de un pahar de vin vechi, intr-o seara ploioasa de primavara.

Pe album gasim colaborari cu Butch, Barytone, Dj Maath, Dj Undoo, Esra, Exile, Fabiano, Faust, Gecko, Ibra & Fu, Kent Archie, Kepa, O.N., Pumn de tarana, Qishta si Reiki.

La productie ii putem gasi pe Argatu, Forsaar, Havana, Illusionist, Mr. Smith, OMG Anto. si Sez., iar artwork-ul a fost realizat de Wix Graphics.

”Pot spune cu mana pe inima ca munca mea din ultimii doi ani a fost, si la propriu si la figurat, 'Un deliciu'. Am folosit ingrediente foarte bine alese, am adaugat arome fine, insesizabile, poate, pentru nasul superficial al consumatorului de fast-food muzical, dar care scalda in placere papilele gustative ale gurmandului artistic. L-am gatit incet, la foc mic, pentru ca tu sa il iei, sa te asezi intr-un fotoliu si sa il savurezi. Cu cat il consumi mai incet, cu atat te hraneste mai bine. "Un deliciu" e oglinda artistului ce incearca sa schimbe oameni. E un cadou, nu o arma. Un cadou ce trebuie primit si dat apoi mai departe.” spune Clue despre materialul de debut solo.

Alaturi de On, Clue a urcat pe scena Hip Hop Kolektiv #1, castigandu-si locul in deschiderea concertului Parazitii in urma votului ascultatorilor de hip-hop. Un interviu acordat Bestmusic.ro gasiti aici.

Clue - Un Deliciu | tracklist:

1. Cheia catre inima (Intro)(prod. OMG Anto.)
2. Acasa (feat. Ibra & Fu)(prod. Argatu)
3. Un deliciu (feat. Barytone, Kent Archie & DJ Maath) (prod. ILLusionist)
4. Ciclopi (prod. Megiddo)
5. Infernul copiilor (feat. Gecko & Fabiano) (prod. Forsaar)
6. Liber sa visez (feat. Esra & Reiki) (prod. Havana)
7. Pianista muta (feat. Reiki) (prod. Mr. Smith)
8. Cat de dor... (feat. Pumn de tarana) (prod. Forsaar)
9. Panza din pereti (feat. Qishta) (prod. Forsaar)
10. F(t) (feat. Faust & Exile) (prod. Sez)
11. Razboiul porcilor (feat. Kepa & Qishta) (prod. Havana)
12. Moment de luciditate II (feat. O.N., Butch & DJ Undoo) (prod. Mr. Smith)
13. Narcise (prod. OMG Anto.)
14. Puterea cuvantului (Outro) (prod. Havana)

Clue - Un deliciu (feat. Barytone, Kent Archie & DJ Maath)
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 16 Mai 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram