BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download Karpov not Kasparov - Soundtrack for a game of chess (part two)

Download Karpov not Kasparov - Soundtrack for a game of chess (part two)

Download Karpov not Kasparov - Soundtrack for a game of chess (part two)

Download

Karpov not Kasparov a lansat via Local Records continuarea EP-ului "Soundtrack for a game of chess", aparut in urma cu doi ani. Materialul este disponibil la download gratuit, ca toate celelalte release-uri Local Records.

Karpov not Kasparov este un proiect nascut in 2009 ca un joc muzical de reactie si contra-reactie intre un drum machine si un synth vintage. De-a lungul anilor au folosit mai multe variante ale numelui ca Karpov vs. Kasparov, KarpovKasparov sau Trio Karpov Kasparov. Duo-ul a incorporat de atunci un artist vizual si doi performeri de dans contemporan. Asa a rezultat un act teatral experimental ce se intampla pe loc cu soundtrack-ul in timp real. Multe din aparitiile de pana acum au fost in locatii mai degraba neconventionale ca o frizerie, o biblioteca publica, un sanatoriu de batrani, toaleta unui restaurant sau un magazin de pantofi. In toamna lui 2011 Local Records a lansat EP-ul denumit "Soundtrack for a game of chess". In scurt timp EP-ul a fost declarat printre cele mai bune materiale discografice ale anului de catre Radio Romania Cultural si Radio Europa Libera si a fost declarat "Albumul lunii" de catre Vice Magazine. In primavara lui 2012 trupa a avut o serie de concerte live a caror energie a fost marita de prezenta pe scena a unei baterii live. In toamna aceluiasi an trupa a fost intr-un turneu european in Budapesta, Viena si Berlin urmate de Chisinau si Sofia in primavara lui 2013.

LOCAL Records este o platforma de promovare a producatorilor de muzica noua din Romania.
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 12 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram