BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download Skizzo Skillz & Karie - Biniditat (EsKayZee Trap Remix)

Download Skizzo Skillz & Karie - Biniditat (EsKayZee Trap Remix)


Download

EsKayZee a remixat super-mega-hitul "Biniditat" semnat Skizzo Skillz si Karie. Rezultatul, recomandat de Bass Turbat, poate fi descarcat accesand butonul DOWNLOAD de mai sus.

"In urma cu o saptamana, cand era gata remixul l-am contactat pe Skizzo ca sa vad in primul rand ce parere are si sa vad daca am drepturi sa il pun pe youtube. El mi-a raspuns ca daca mai lucrez putin la el il pune el pe contul lui de youtube. L-am mai lucrat, i l-am trimis si a zis ca nu il mai uploadeaza, pur si simplu si nu a mai raspuns la mesaje, iar din cauza asta am pierdut si un loc pe canalul youtube Bass Turbat. Ce sa zic...presupun ca nu toata lumea are norocul sa isi lanseze albumul la Lidl. Ain't that right skizzoskillz? In fine, nu vreau sa va umplu capul cu prostii, oricum nici nu stiu cati dintre voi cititi postarea aceasta asa ca ENJOY THE MUSIC!" zice chiar Alex, cel din spatele numelui EsKayZee.

Piesa poate fi ascultata si mai jos. Cum e? Daca-ti place, ii poti zice pe Facebook.

Skizzo Skillz & Karie - Biniditat (EsKayZee Trap Remix)(audio)
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 26 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram