BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download Sophisticated Lemons - Burn it (single nou)

Download Sophisticated Lemons - Burn it (single nou)


Download

Dupa o pauza cam lunga, bucurestenii de la Sophisticated Lemons intampina primavara cu un single nou-nout - "Burn It", pe care ni-l ofera la download gratuit. Dati-i un play mai jos si descarcati-l folosind butonul DOWNLOAD de mai sus.

Lansarea oficiala "Burn It" va avea loc marti, 29 aprilie, la Control, printr-un concert cu intrare libera. Valul de bitter sweet rock’n’roll nuantat de intro-uri `sofisticate` de keyboards, va fi completat de acordurile hipnotice de synth si vocea grava a solistului trupei Harlequin_Jack, invitata sa dea startul evenimentului.

Pustanii dracosi si perfectionsiti care debutau in 2009 in deschiderea unui concert OCS din Control Club, au cucerit publicul bucurestean de la prima aparitie live si au devenit prima trupa care a intrat direct pe locul I in clasamentul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa "On My Own".

Trupa porneste la drum cu un sound si un performance indie / pop - rock care le aduce premiul cel mare la concursul Byron Rock Your Highschool in 2009 si ii duce pe scena marilor festivalurilor nationale BestFest Summercamp, Ursus Evolution, Stufstock, etc si pe scena marilor cluburi din tara.

Sophisticated Lemons experimenteaza si continua joaca, scotand la iveala piese noi din ce in ce mai bine conturate si mai sofisticate.

Sophisticated Lemons - Burn it (audio)
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 24 Aprilie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram