BestMusic.ro » Muzica » Download muzica » Download The Amsterdams - Twin Song (single nou)

Download The Amsterdams - Twin Song (single nou)

Download The Amsterdams - Twin Song (single nou)

Download

The Amsterdams au lansat noul single, "Twin Song", ce anunta urmatorul album electric al trupei, ce va iesi in aceasta toamna. Puteti asculta piesa mai jos si descarca folosind butonul DOWNLOAD de mai sus, via Soundcloud.

Odata cu Twin Song, The Amsterdams vine si cu o noua formula pe scena, celor patru membri (Andrei Ungureanu, Ovidiu Bejan, Augustin Nicolae si Andrei Hategan) alaturandu-se, la tobe, olandezul Chris Olsman.

Piesa anunta viitorul album electric de studio al trupei. Twin Song este o continuare a sound-ului cu care trupa ne-a obisnuit deja pe al doilea album – "Electromagnetica", pastrand, insa, reveria si pozitivismul de pe "Adolessons".

"Twin Song e ca o calatorie pana in centrul universului si inapoi, in cautarea jumatatii perfecte, pe care cred ca o are fiecare dintre noi pusa undeva, deoparte. Important e sa nu ne abatem de la drumul asta, orice ar fi. Restul e metafora”, spune vocalul Andrei Hategan

Piesa a fost inregistrata in Bucuresti, fiind mixata si masterizata de Adam Whittaker.

The Amsterdams - Twin Song (audio)
Mai multe stiri despre: download muzica  descarca muzica 
Publicat pe 04 Iulie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram