BestMusic.ro » My Chemical Romance » My Chemical Romance critica productiile Twilight

My Chemical Romance critica productiile Twilight


Trupa My Chemical Romance a compus piesa "Vampire Money” in semn de protest impotriva fenomenului declansat de productiile Twilight.

Rockerii au fost solicitati pentru a contribui cu un cantec pentru coloana sonora a francize 'New Moon', insa artistii au refuzat sumele consistente de bani deoarece considera ca 'au evoluat'.

Gerard Way a declarat pentru revista NME:

`Din acest motiv piesa 'Vampire Money' se afla pe noul nostru album, pentru ca sunt multi oameni care vaneaza bani din acest concept. Twilight? Toti din jurul nostru ne-au implorat sa cantam pentru filmul asta. Numai ca noi am evoluat prea mult pentru a face acest lucru`.

Gerard a mai adaugat ca trupa nu este deloc impresionata de trendul actual cu vampiri si look gothic, stil adoptat de altfel de My Chemical Romance pentru materialul lansat in 2006, 'The Black Parade'.

`La inceput, noi am luat curentul gothic si l-am asociat cu punk-ul, pentru a obtine ceva periculos si sexy. Pe atunci, niciun adept al punk-ului pur nu purta haine negre si nu folosea creion dermatograf. Noi am facut asta pentru ca aveam misiunea de polariza, enerva, contamina`, marturiseste Gerard.

`Pana la urma, toate astea au devenit excesiv de incarcate de romantism si apoi banalizate`, a conchis artistul.

Cel mai nou album My Chemical Romance, 'Danger Days: The True Lives of The Fabulous Killjoys' va fi lansat pe data de 22 noiembrie.
Mai multe stiri despre: inedit  Twilight 
Publicat pe 12 Noiembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram