BestMusic.ro » Nane » Nane feat. Guess Who - Modalitate (videoclip nou)

Nane feat. Guess Who - Modalitate (videoclip nou)


Nane si Guess Who au lansat aseara videoclipul piesei "Modalitate", primul single pe care Nane il prezinta alaturi de Okapi Sound. Track-ul contine un sample din remixul facut de Synko la piesa "Love" de la Daughter.

Videoclipul a fost realizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) si prezinta in detaliu starea piesei – modalitatea – pentru aceasta fiind folosita o serie de elemente specifice: fum, masti sau lumini difuze. Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile atat in Bucuresti, cat si intr-o padure din apropierea capitalei. Despre noul sau proiect Nane spune:

"Modalitate este clar o piesa de stare, in care sunt sigur ca se regasesc foarte multi oameni. De cand m-am alaturat echipei Okapi Sound, am petrecut mult timp in studio, iar aceasta este prima piesa de pe albumul la care am inceput sa lucrez aici. Colaborarea cu Guess Who s-a intamplat pur si simplu, fara ceva planificat, asa cum se intampla toate colaborarile din Okapi Sound.”

In prezent, Nane lucreaza intens in studio, unde, dupa materialele lansate independent in perioada 2006 – 2011, contureaza primul sau album. Colaborare cu Guess Who a luat nastere in urma cu aproximativ doua luni la Okapi Sound Studio.

"Il cunosc pe Nane de ceva vreme, e un om pasionat de ceea ce face si asta se reflecta si in muzica lui. La noi in casa lucrurile merg dupa acelasi principiu, asa ca Nane la Okapi Sound s-a potrivit perfect”, spune Guess Who despre venirea lui Nane la Okapi Sound.

Nane feat. Guess Who - Modalitate (videoclip)

Comenteaza pe Facebook:
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica decembrie 2013 
Publicat pe 06 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram