BestMusic.ro » Nane » Nane - Instincte Primare (videoclip nou)

Nane - Instincte Primare (videoclip nou)


Okapi Sound prezinta cel de-al patrulea videoclip ce promoveaza mixtape-ul Okapi Tati: Nane - "Instincte Primare".

"Instincte Primare” a fost produsa de Motzu, mixata si masterizata de Grasu XXL si Mitza la Okapi Sound Studio si reprezinta una dintre cele doua piese ale lui Nane de pe mixtape. Clipul a fost filmat saptamana trecuta, pe parcursul unei singure zile, in Bucuresti, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm), regizor cu care Nane a colaborat si pentru videoclipurile "Noi 2” si "Modalitate”.

"Piesa este una care, in primul rand, ridica un semn de intrebare legat de deciziile anumitor tinere. Subiectul piesei este pentru foarte multa lume unul tabu, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa-l ignoram, mai ales pentru ca il vedem cu totii. Dupa "Noi 2” si "Modalitate”, am lucrat impreuna cu Trandafilm si la "Instincte Primare”. Ne-am sfatuit in asa fel incat clipul sa te faca sa deschizi ochii si sa fii mai constient de ce anume se poate intampla fara o educatie corespunzatoare. O sa va placa mult!”, a spus Nane despre viitorul lui videoclip.

"De cand a aparut mixtape-ul, l-am tot ascultat, iar piesa care a rezonat cu mine cel mai mult in momentul respectiv a fost chiar "Instincte Primare”. Nu au trecut cateva zile, ca am primit de la Nane vestea ca vrea sa filmam videoclip. Am fost foarte entuziasmat, deoarece aveam, cumva, filmele pregatite. Sper ca o sa va placa, iar imaginele sa contureze starea pe care Nane o transmite prin piesa”, spune Ionut Trandafir in legatura cu cel mai recent videoclip realizat.

Nane - Instincte Primare (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2014 
Publicat pe 26 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram