BestMusic.ro » Narcis Iustin Ianau » Narcis Iustin Ianau, cover dupa noul single David Guetta - Lovers On The Sun (audio)

Narcis Iustin Ianau, cover dupa noul single David Guetta - Lovers On The Sun (audio)

Narcis Iustin Ianau, cover dupa noul single David Guetta - Lovers On The Sun (audio)

Va intrebati ce mai face Narcis Iustin Ianau, contratenorul ce a fascinat Romania in primul sezon Romanii au Talent? Pustiul, acum in varsta de 19 ani, nu si-a lansat nici acum cariera muzicala, insa continua sa posteze coveruri pe canalul sau de Youtube. Desi nu s-a lansat decat de cateva zile, romanul a publicat deja o interpretare proprie pentru noul single David Guetta - "Lovers on the sun", chiar in timpul sesiunii de BAC. Cum suna?

Desi varianta originala, produsa de Guetta impreuna cu Avicii, este o piesa de vara potrivita pentru ringul de dans, Narcis a adaptat partea vocala a lui Sam Martin pentru vocea sa si a inlocuit beaturile cu acorduri subtile de pian. "Am auzit piesa aceasta azi dimineata si... in 30 de minute am facut un mic cover care sper sa va placa" a sris solistul pe pagina sa de Facebook.

Ascultati mai jos adaptarea si spuneti-ne cum vi se pare in comparatie cu piesa originala.

Narcis Iustin Ianau - Lovers On The Sun (audio)
Mai multe stiri despre: coveruri  muzica 2014  singleuri 2014  muzica iunie 2014 
Publicat pe 02 Iulie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram