Narcotic sound - Ale

Loading the player ...

O super colaborare si prima piesa cu versuri in limba franceza pentru Narcotic Sound and Christian D si Andreea Banica: "Ale"

In stilul caracteristic Narcotic Sound and Christian D: energie, sound fresh, voci dinamice, single-ul "Ale" te duce cu gandul la o vara in care predomina culorile tari, un vibe pozitiv si senzualitatea miscarilor de dans.

Single-ul este compus de catre Marius Mirica (Narcotic Sound) si Christian D, in studiourile Narcotic Creation, locul in care cei doi baietii au compus si single-urile anterioare - "Te iubesc", "Labirint de sentimente", "Mamasita", "Poesia de amor", "Danca Bonito". Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir, Iankoo si Marius Mirica.

"Ne-au invadat "mamasitele" si am pornit intr-o aventura muzicala. Ne-a insotit si Andreea Banica, fapt ce ne bucura foarte mult. Va invitam si pe voi in calatoria numita 'Ale' ", declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

Pe langa placerea de filma la malul marii, echipa a intampinat si cateva probleme, cu sperieturi si amuzamente. Pe langa greutatea si inaltimea cuburilor pe care le-au folosit si gestionarea acestora, baietii si fetele au fost atacati de o armata de tantari care, probabil, si-ar fi dorit sa apara si ei in videoclipul "Ale".

Fie ca este vorba despre piese pop, dance sau deep-house, cu versuri in limba romana sau in engleza, portugheza, duo-ul Narcotic Sound and Christian D reuseste de fiecare data sa te introduca intr-o atmosfera cool, euforica si plina de dispozitie.

Sexy-diva Andreea Banica a colaborat recent cu artistul brazilian Aggro Santos pentru single-ul "Red Lips" si au filmat un videoclip in Miami, alaturi de unul dintre cei mai de succes regizori internationali. Mai mult, in luna mai a acestui an, Andreea a lansat single-ul “Doi”, feat Kaira, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.

Versuri Narcotic sound - AleAle ale parlez vouz francais
Tu e moi cheri alons a Paris
Ale ale voulez vous dancer
Tu e moi cheri alons a Paris
Baby baby where is your lover
Give me your kiss i like summer
We can keep it undercover
Let me take you to wonderland
Ale ale parlez vouz francais
Tu e moi cheri alons a Paris
Ale ale voulez vous dancer
Tu e moi cheri alons a Paris
Baby baby you are like no other
When you touch me i need some water
Are you for real my secret lover
So take me to wonderland
Ale ale parlez vouz francais
Tu e moi cheri alons a Paris
Ale ale voulez vous dancer
Tu e moi cheri alons a Paris
I wanna love you love you love you
I wanna kiss you kiss you kiss you
I wanna give you give you give you
All my love tonight


Comentarii

Poze cu Narcotic sound

vezi toate pozele