BestMusic.ro » Narcotic sound » Narcotic Sound si Christian D si-au lansat reality-show online (video)

Narcotic Sound si Christian D si-au lansat reality-show online (video)

Narcotic Sound si Christian D si-au lansat reality-show online (video)

Baietii de la Narcotic Sound and Christian D. vor sa-si surprinda din nou fanii, de data aceasta online. Trupa lanseaza un serial video online cu imagini din viata artistilor, filmari explozive, glume si petreceri in studio, unite de hashtag-ul #NarcotiCreality. Odata cu serialul, se lanseaza si noul site al trupei: NarcoticSound.ro.

'Am vrut sa facem ceva nou. Sa ii surprindem pe fani cu un reality-show online, sa le starnim curiozitatea si sa ne descopere pe noi, Marius si Christian, dar si pe oamenii din spate, asa cum suntem. Sa ne guste glumele, sa rada alaturi de noi, sa fie in lumea noastra, nu doar in muzica noastra. Am vrut sa empatizam cu ei, iar #NarcotiCreality este playlistul vietii noastre, fara artificii vizuale. Surprindem esenta, realitatea. Am vrut sa subliniem ca suntem #unitidemuzica, dar si ca experientele ne aduc impreuna.” spune Marius Mirica despre proiect.

Serialul online debuteaza cu o filmare spectaculoasa cu solistul trupei, Christian D. sarind cu parasuta de la 2000 m!

”Nu imi este teama de inaltime si nu spun nu provocarilor. Vreau sa le incerc pe toate. Experienta asta este unica. Simti o libertate deplina, corpul si mintea sunt deconectate, esti liber. As repeta-o de o mie de ori!”

Recent, Narcotic Sound si Christian D. au lansat o serie de 10 remixuri realizate de Radio Killer, George Hora + altii pentru single-ul "Unidos pela musica", aparut in vara. Le gasiti pe toate in playlistul de mai jos.
Mai multe stiri despre: serial online 
Publicat pe 01 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram