BestMusic.ro » Natalia Barbu » Natalia Barbu canta `Let me be the one` cu Kenny, cumnatul ei

Natalia Barbu canta `Let me be the one` cu Kenny, cumnatul ei


Natalia Barbu a inregistrat o piesa in colaborare cu sotul surorii sale, informeaza Jurnalul de Chisinau. Melodia se numeste `Let me be the one` si beneficiaza si de o a treia voce, cea a compozitorului Alexandru Brasoveanu.

Kenny, un rapper de origine mexicana, este cel care i-a cucerit inima Irinei, sora cantaretei. Cei doi locuiesc in SUA, dar s-a intamplat sa vina in vizita la rudele din Moldova tocmai pe cand Natalia Barbu lucra la piesa `Let me be the one`.

Interpreta basarabeanca i-a propus cumnatului o colaborare si cum acesta a acceptat, noul single urmeaza a fi lansat in curand.

Muzica melodiei `Let me be the one` a fost compusa de Alexandru Brasoveanu, iar versurile au fost scrise de Alina Dabija.

Natalia Barbu isi doreste sa filmeze si un videoclip care sa ilustreze noul single, dar este pusa in dificultate de faptul ca sora sa si Kenny au plecat inapoi in SUA, conform ziarului Jurnal de Chisinau.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: single  Natalia Barbu 
Publicat pe 11 Septembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram