BestMusic.ro » Natalia Barbu » Natalia Barbu revine cu `I Feel So Good`

Natalia Barbu revine cu `I Feel So Good`


Dupa o pauza de trei ani, Natalia Barbu revine pe scena muzica autohtona cu single-ul `I Feel So Good`.

Artista a semnat de curand cu MediaPro Music si lanseaza noua piesa dupa o pauza destul de lunga, in care cariera ei s-a desfasurat mai putin in vizorul publicului, dar mai mult in studio si pe scena.

`In ultimii trei ani chiar daca nu am fost permanent in vizorul publicului din Romania, am muncit. Am experimentat diferite genuri muzicale, am reusit chiar sa inregistrez un album de muzica populara cu orchestra Nationala de Muzica Populara Lautari la Chisinau. Am cantat jazz, soul, pop, rock, am calatorit mult gratie turneelor prin USA, Canada si alte tari europene`, povesteste Natalia.

`I Feel So Good` este compusa de Smiley si este o piesa clubbing cu un sound extrem de actual.

` I Feel So Good este dedicata tuturor celor ce iubesc viata, ce stiu sa se bucure din plin de tot ce e frumos si pentru cei ce iubesc. Dar daca cineva are lacune la aceste capitole, ascultand piesa, sper ca vor deveni mai senini si pozitivi.", completeaza artista.

Pentru perioada imediat urmatoarea Natalia pregateste multe surprize fanilor sai, concerte, piese noi si filmarea unui videoclip.

Va reamintim ca Natalia Barbu a participat in anul 2007 la concursul Eurovision, in calitate de reprezentanta a Moldovei. Artista a obtinut locul 10 in finala, cu piesa Fight.
Mai multe stiri despre: Natalia Barbu single  Natalia Barbu Fight 
Publicat pe 01 Iunie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram