BestMusic.ro » Natalie Cole » Natalie Cole pentru prima data in concert la Bucuresti

Natalie Cole pentru prima data in concert la Bucuresti


Natalie Cole va concerta pentru prima data in Romania, pe 27 octombrie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Biletele pentru concertul Natalie Cole au preturi cuprinse intre 500 (categoria VIP) si 100 lei.

Ele vor putea fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara (260 de locatii), din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara (113 locatii).

Dupa ce probleme serioase de sanatate au determinat-o sa-si intrerupa turneul de promovare a ultimului sau album, Still Unforgettable, Natalie Cole se intoarce pe scena intr-o serie de concerte care include de aceasta data si Bucurestiul.

Still Unforgettable, albumul lansat pe 9 septembrie anul trecut, a castigat in 2009 doua premii Grammy, pentru Cel mai bun album traditional de muzica pop si pentru Cel mai bun acompaniament instrumental. Acest album este totodata si cel care i-a adus lui Natalie Cole premiul Cel mai bun artist de jazz din partea NAACP (premii care rasplatesc artistii de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

Povestea acestui album este simpla si emotionanta. Este intoarcerea artistei la stilul care a adus-o in atentia publicului in 1991, cand aparea pe piata Unforgettable… with love, albumul de debut, care avea s-o lege muzical pentru totdeauna de tatal ei, inegalabilul Nat King Cole, cel pe care l-a adorat si al carui talent si dragoste pentru muzica le-a mostenit din plin.

Still Unforgettable combina melodii clasice, iubite de public, precum The Best is Yet To Come, Come Rain or Come Shine, Nice ‘N’ Easy, cu alte cantece extraordinare, dar mai putin celebre, pe care Natalie Cole le-a descoperit pentru prima oara, cum ar fi Coffee Time, o recomandare facuta de Tony Bennett, unul dintre cei mai populari artisti americani ai tuturor timpurilor.

Fiecare dintre aceste cantece a reprezentat o provocare, pentru ca interpretarile originale sunt atat de cunoscute!

A fost destul de dificil sa gasesc modalitatea de a le canta pe fiecare dintre ele fara sa pierd ceva din esenta care le-a facut atat de grozave, a declarat Natalie Cole.

Bucuria regasirii farmecului muzicii de altadata transpare in tot acest material, atent prelucrat si interpretat cu o deosebita tandrete de catre artista.

Este ceea ce va putea gusta si publicul din Romania, intr-un concert-eveniment care se vrea cu totul special. si pentru ca iubitorii muzicii de gen sa fie intr-adevar rasplatiti, pe scena se va auzi si vocea celebrului Nat King Cole, intr-un nou duet alaturi de fiica sa, posibil gratie tehnicilor moderne de inregistrare si redare; de la romanticul Unforgettable, cantecul-vedeta al primului album al artistei, la veselul si jucausul Walking my baby back home, un "clasic”, inregistrat pentru prima data de tatal sau in anii ’50.

Pe 27 octombrie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti, Natalie Cole promite publicului roman un show cu adevarat…. unforgettable.

Un eveniment organizat de Sound&Image Events.
Mai multe stiri despre: concert natalie cole  natalie cole in romania 
Publicat pe 03 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram