BestMusic.ro » Navi » Biografie Navi

Biografie Navi

Navi

 NAVI a inceput sa cante si sa compuna la 12 ani. A lucrat, in postura de compozitor si textier, cu artisti precum Morandi, Hotel FM, Anca Florescu, VAIDA, Foisorul de Foc, Aurelian Temisan, Roxana Nemes, Julie Mayaya, Mihai Toma & Passione si muli altii. 

Din 2008 pana in 2012, a facut parte din duo-ul pop-rock “Alexandra & Alec”, alaturi de chitaristul Alec Sandor. Impreuna au lansat trei single-uri insotite de videoclipuri (“La cafea”, “Bad Day” si “In Noapte”) si au susinut sute de concerte live. 

In 2009, Alexandra & Alec au lansat EP-ul “Little Dreams”, care contine noua compozitii originale semnate de ei si produse de Edward Maya, NMC si Vali Rotari. 

In 2011, NAVI a scris versurile piesei “Change” alaturi de vechiul ei colaborator, Gabriel Baruta. Cantecul a ajuns sa reprezinte Romania la Eurovision si a marcat o etapa importanta in cariera lui NAVI. 

In 2014, NAVI a lansat “Picture Perfect“, numit de presa “cel mai socant videoclip pop filmat vreodata”. Clipul este, de fapt, un scurt-metraj regizat de NMC, condimentat cu scene BDSM si Shibari (bondage japonez). 

In 2015, cantareata a lansat “The Burning Process“, cel de-al doilea single de pe albumul “The Beauty Diaries”, care se afla momentan in lucru la NMC Productions.

Comentarii Navi