BestMusic.ro » Nelly Furtado » Nelly Furtado va aparea in serialul 90210

Nelly Furtado va aparea in serialul 90210


Cantareata Nelly Furtado se va alatura si ea clubului select de artisti care au avut pana acum aparitii in serialul pentru adolescenti 90210, produs de catre CBS.

"90210" este cel de-al patrulea serial de televiziune din franciza "Beverly Hills, 90210". Pe langa celebrul serial Beverly Hills, 90210, care a marcat cu siguranta copilaria si adolescenta celor care au crescut in anii '90, franciza mai cuprinde si serialele Melrose Place si Models Inc.

Nelly Furtado va aparea intr-un episod din sezonul 5 care va fi difuzat in luna noiembrie. Ea va interpreta o piesa de pe noul sau album, "The Spirit Indestructible", care urmeaza sa apara pe 14 septembrie. Despre noul album, Nelly a spus ca reprezinta "o revizitare a trecutului, intr-un fel proaspat si plin de culoare".

Printre muzicienii care au aparut in 90210 se mai numara Billy Ray Cyrus si Kellie Pickler. Carly Rae Jepsen, interpreta mega-hitului "Call Me Maybe", urmeaza si ea sa-si faca aparitia in primul episod al sezonului 5.

Nelly Furtado - Spirit Indestructible (videoclip)

via E! Online
Mai multe stiri despre: vedete seriale  nelly furtado 90210 
Publicat pe 23 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram