BestMusic.ro » Nelly » Nelly a cantat in Iraq pentru victimele ISIS  

Nelly a cantat in Iraq pentru victimele ISIS  


Rapper-ul este primul american care a cantat pana acum in Kurdistan. Nelly a cantat in regiunea Ebril din Kurdistan ca parte dintr-un concert caritabil pentru victimele ISIS.

Evenimentul a avut loc vineri si a fost organizat de Rwanga Foundation pentru a strange bani pentru oamenii care au fost obligati sa isi paraseasca locuintele din cazua conflictului din acea regiune. Potrivit organizatorilor, Nelly a devenit primul american din istoria de 8000 de ani care a cantat in Kurdistan. Artistul a cantat vineri in fata a 15000 de localnici.

Directorul fundatiei a spus: "Suntem incantati si mandri ca Ebril a gazduit acest eveniment caritabil si dorim sa ii multumim lui Nelly pentru implicarea sa. Evenimentul i-a sarbatorit pe oamenii acestui oras, a promovat pacea si a fost o sansa de a strange bani pentru milioanele de oameni care au fost afectati de acest conflict!"
Mai multe stiri despre: concerte caritabile  acte caritabile 
Publicat pe 16 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram