BestMusic.ro » New Model Army » Rockerii de la New Model Army, fericiti de rezultatele alegerilor din America

Rockerii de la New Model Army, fericiti de rezultatele alegerilor din America


Cunoscuti pentru mesajele lor politice impotriva sistemului American, membrii trupei New Model Army, ce va concerta sambata, 15 noiembrie, in Hard Rock Caf, se declara fericiti de alegerea lui Barak Obama in functia de presedinte al Americii.

"Bineinteles ca Obama nu poate salva lumea - nici macar America - dar in acest rezultat regasim vorbele lui Lincoln, cel care spunea ca sunt anumite momente in care ii poti pacali pe toti, momente in care poti pacali anumiti oameni, dar nu exista posibilitatea de a pacali mereu pe toata lumea. Este ca si cum majoritatea americanilor s-a trezit si a refuzat sa se mai supuna ignorantei si temerilor politice".

New Model Army vor concerta in acest week-end la Bucuresti, pe 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22.30.

New Model Army este o trupa cunoscuta pentru muzica sa militanta, plina de mesaje politice, dar si umanitare. Numele trupei este inspirat de armata lui Oliver Cromwell. In 1645, aceasta a fost infiintata ca fiind prima armata in care activau soldati special antrenati, nu civili inrolati in caz de razboi.

Trupele sale activau pe intreg teritoriul Angliei, nu doar in zonele de conflict. Ideea de omniprezenta in lumea muzicii a stat la baza alegerii acestui nume de catre solistul si chitaristul Justin Sullivan, cel care ii are alaturi pe Nelson (bass), Dean White (clape si chitara), Michael Dean (tobe si percutie), Marshall Gill (chitara) dar si pe Ed Alleyne-Johnson (vioara electrica) cu care au colaborat pentru single-ul de top "Vagabonds” si al carui aport se recunoaste pe albumele Thunder & Consolation si Impurity .

Cu piesa "51st State", trupa a intrat in categoria muzicienilor ce se declara impotriva "imperialismului american". Cu o activitate continua de 28 de ani, reflectata in cateva aparitii in Guinness Book of British Hit Albums si The Great Rock Discography, 10 albume lansate si unul in curs de aparitie plus sute de concerte, New Model Army isi pun amprenta asupra trupelor rock apartinand generatiei tinere.

Biletele se gasesc pe eventim.ro si in retelele nationale Carrefour si Germanos, precum si la Hard Rock Caf.

Videoclipul New Model Army - Vagabonds

bestmusic.ro
Mai multe stiri despre: rock  Obama 
Publicat pe 13 Noiembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram