BestMusic.ro » Next Star » Next Star: Lora si Connect-R, cearta in finala (video)

Next Star: Lora si Connect-R, cearta in finala (video)

Next Star: Lora si Connect-R, cearta in finala (video)

Lora si Connect-R s-au certat in finala Next Star, dupa ce jurata a considerat ca cei din grupul de dans Lil Style Junior ar trebui depunctati pentru ca doi dintre ei nu au executat corect o miscare. Lora a si parasit platoul, iar dupa difuzarea emisiunii, discutia s-a mutat pe pagina sa de Facebook.

>>> Vanessa Marzavan este Next Star (video)

Inainte de difuzarea momentului, Lora a povestit detaliile intamplarii pe pagina sa de Facebook, transmitandu-le fanilor: "nu va panicati":

"Este foarte greu sa jurizezi copii, mai ales intr-o emisiune la care se uita toata tara. Trebuie sa fii corect, chiar daca asta inseamna cateodata sa fii dur si sa spui cu voce tare in fata tuturor ca nu ti-a placut un anumit pasaj, o anumita nota..etc.. Ideea e sa spui, ca ei sa stie, sa repete mai mult, sa fie mai buni. Sinceritatea, corectitudinea in jurizare, poate atrage simpatia celor care vor sa vada un juriu natural si obiectiv si antipatia celor care considera ca toti copiii sunt perfecti in tot ceea ce fac si ca nu trebuie criticati niciodata.

Aici nu avem orice copii, avem adevarati profesionisti, care se pregatesc pentru o cariera in showbizz si au nevoie de parerile noastre obiective. Eu sunt de parere ca trebuie sa le spunem cand gresesc, mai ales intr-o competitie unde, ca in orice competitie, greselile, mai ales cele vizibile, inseamna depunctare. Asta e rolul oricarui jurat, indiferent cat de mult tine la un anumit concurent. Doar ca atunci cand iti intra in suflet , nu vrei sa vezi greseli, nu vrei sa depunctezi, chiar daca asa e corect si "fatza"de el, de noi si mai ales, "fatza" de ceilalti concurenti.

Asta, ca sa aveti idee despre cearta care urmeaza intre mine si Connect-r, care tine foarte mult la trupa de dans, ai caror parinti si sustinatori au umplut gradena publicului. Si mie mi s-a intamplat sa ma atasez de nenumarate ori si sa apelez la obiectivitatea celorlalti colegi, pentru ca nu puteam vedea clar si corect. Noi suntem prieteni chiar daca ne certam si ne contrazicem. Toate discutiile oricat de aprinse, sunt constructive. In general sunt in spatele camerelor, dar tensiunea finalei si-a spus cuvantul. Deci, nu va panicati." a scirs Lora pe Facebook.

Lora a apreciat momentul dansatorilor, insa nu a considerat ca este corect ca celor doi sa le fie permis sa repete miscarea: "nu putem sa trecem cu vederea peste aceasta cazatura. Nu putem evalua repetarea momentului" a spus ea, sustinand ca unui solist nu i s-ar permite sa repete un moment daca a ratat o nota.

Lora si Connect-R - cearta la Next Star (video)

Dupa difuzarea momentului, Lora a fost asaltata de mesaje pe pagina de Facebook: "Ai atata URA in tine incat cred ca jumate din romania te-a injurat ptr faza care ai facuto la NEXT star COPII aia au muncit tu esti singura care mereu ai facut diferente. sunt un simplu om care vizioneaza emisiunile de acasa din italia. Ma rog la Dumnezeu sa nu te mai primeasca astia la EMISIUNEA asta ptr ca esti prea rea mai fato." i-a scriu un comentator, caruia Lora i-a raspuns: "asta e mentalitatea cu care tara asta merge atat de bine. nu exista o ierarhie corecta pt ca greselile sunt trecute cu vederea. sunt nepotisme peste nepotisme si copiii nostri care ar putea fi campioni intr-un numar mult mai mare, nu sunt, pentru ca le sunt trecute cu vederea greselile. Ma indoiesc ca daca Nadia se lovea la gimnastica, se dezechilibra la barna si antrenoarea ii spunea "lasa draga esti foarte buna si e important ca ai continuat, nu e o greseala ca ai cazut" , ar mai fi fost de nota 10 in concursuri." Vedeti aici intreaga discutie.

>>> Vezi toate momentele din finala Next Star

Lil Style Junior in finala Next Star (video)
Mai multe stiri despre: scandaluri  emisiuni tv  sezon 2 next star 
Publicat pe 13 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu