BestMusic.ro » Next Star » Next Star: concurentii primului sezon, spectacol la Teatrul Constantin Tanase

Next Star: concurentii primului sezon, spectacol la Teatrul Constantin Tanase

Next Star: concurentii primului sezon, spectacol la Teatrul Constantin Tanase

La invitatia Teatrului de revista "Constantin Tanase' din Bucuresti, concurentii din primul sezon al show-ului Next Star vor avea propriul lor spectacol: Next Star la Teatrul Tanase. Premiera are loc astazi, 1 noiembrie, la ora 19.

Duminica trecuta, insotiti de parinti, bunici sau frati mai mari, copiii au avut prima repetitie pe scena teatrului Vasile Muraru, membru in juriul Next Star, directorul artistic al Teatrului Tanase si initiatorul spectacolului, spune ca ideea de a aduce pe scena teatrului un proiect de televiziune i-a venit in timpului primei emisii, din primul sezon al emisiunii.

"Imediat am simtit potentialul acestor copii si al show-ului si am declarat la scena deschisa ca ii doresc pe concurenti intr-un spectacol la Teatrul Tanase. Iata ca acest proiect a intrat in linie dreapta, decorul este in lucru, piesele muzicale, dar si celelalte numere de teatru, dans sunt aproape gata. O sa avem si invitati surpriza, iar data aproximativa de lansare a spectacolului este sfarsit de octombrie", a spus Vasile Muraru.

Vasile Murariu este unul dintre juratii emisiunii.

>>> Vezi aici cele mai tari momente din a saptea editie Next Star
Mai multe stiri despre: teatru  emisiuni tv  spectacole 2013 
Publicat pe 01 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram