BestMusic.ro » Next Star » Raul "El Balilla", pustiul minune al Spaniei a impresionat Romania (video)  

Raul "El Balilla", pustiul minune al Spaniei a impresionat Romania (video)  

Raul "El Balilla", pustiul minune al Spaniei a impresionat Romania (video)
 

Aseara a fost una cu totul si cu totul speciala pentru Raul "El Balilla", pustiul care a cucerit Spania. El a fost desemnat castigatorul editiei trecute a emisiunii Next Star.

Raul a venit tocmai din Spania pentru a participa la emisiunea difuzata de Antena 1, iar eforturile sale nu au fost in zadar. Pepe, unul dintre jurati a fost extrem de incantat si s-a declarat un adevarat fan al lui Raul, ba chiar a spus ca este idolul sau.

Raul Vidal Barrachina "El Balilla" s-a nascut in Cartagena in 2003 si este un cantaret de flamenco. El s-a facut cunoscut in emisiunea La Voz Kids. Numele de "El Balilla" vine de la tatal sau, Jose Carlos Vidal, caruia i se spunea "El Bala" pe vremea cand era jucator de fotbal. Raul si-a lansat albumul de debut cand avea doar 10 ani, iar de la sase ani a inceput sa aiba concerte in toata Spania, avand ocazia sa urce pe scena cu nimeni altul decat antrenorul sau de la emisiunea La Voz Kids, David Bisbal.

In cadrul emisunii Next Star Raul a avut ocazia sa cante o piese si cu Pepe. Cei doi au interpetat piese "Como El Agua", care apartine unuia dintre cei mai mari cantareti de flamenco ai lumii, Camaron.
Mai multe stiri despre: concurs muzica  concursuri talente 
Publicat pe 17 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram