BestMusic.ro » Nick Cave and the Bad Seeds » Nick Cave confirma lansarea unui album Bad Seeds in 2013

Nick Cave confirma lansarea unui album Bad Seeds in 2013

Nick Cave confirma lansarea unui album Bad Seeds in 2013

Dupa ce a incheiat colaborarea cu Warren Ellis pentru coloana sonora a filmului "Lawless", Nick Cave isi intoarce atentia spre un alt proiect cam neglijat in ultima vreme: propria sa formatie, Bad Seeds.

Ultimul album Nick Cave and the Bad Seeds a fost mult apreciatul "Dig, Lazarus, Dig!!!" din 2008, insa acum cantaretul a confirmat ca un nou album este programat pentru anul 2013.

"Sunt foarte entuziasmat in legatura cu asta. N-am mai facut asa ceva de mult timp", a declarat el referitor la noul album. Discul este asteptat sa apara in februarie anul viitor.

"Mi-a facut foarte mare placere sa sa fac asta, sa pot sa iau din timpul pe care il dedicam altor proiecte care ar fi trebuit din start sa fie... extra-curriculare. Pur si simplu sa ne strangem intr-o camera cu Bad Seeds si sa facem un album", a mai spus cantaretul, refuzand sa ofere alte detalii despre disc.

"Este foarte bun. Este foarte, foarte frumos" s-a multumit Nick Cave sa spuna, adaugand ca "nu suna ca nimic din ce-au mai facut Bad Seeds pana acum".

via Music Feeds
Mai multe stiri despre: albume 2013 
Publicat pe 07 Septembrie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu