BestMusic.ro » Nickelback » If Today Was Your Last Day, nou single Nickelback

If Today Was Your Last Day, nou single Nickelback


`If Today Was Your Last Day`, noul single Nickelback , va fi difuzat la radio incepand cu 30 septembrie, informeaza site-ul oficial al trupei.

Melodia va fi inclusa pe viitorul album de studio al trupei candiene, ce urmeaza a fi lansat pe 18 noiembrie 2008, via Roadrunner.

In prezent, membrii Nickelback inregistreaza material pentru noul LP in Vancouver impreuna cu producatorul Mutt Lange, care nu a mai lucrat la un album din 2003, cand a produs `Up`, discul fostei sale sotii Shania Twain .

`All the Right Reasons`, cel mai recent album scos pe piata de Nickelback (2005) a inregistrat vanzari de 6.9 milioane de exemplare in Statele Unite, conform Nielsen SoundScan.

In iulie 2008, trupa Nickelback a semnat cu organizatorul de concerte Live Nation un contract cu o valoare cuprinsa intre 50 si 70 de milioane de dolari.

Contractul include si drepturile de autor asupra viitoarelor trei albume ale rockerilor, precum si cele cu privire la turnee, materiale promotionale sau alte activitati artistice.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: single  Nickelback 
Publicat pe 09 Septembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram