BestMusic.ro » Nickelback » Nickelback - pauza inainte de un nou album

Nickelback - pauza inainte de un nou album


Cu al lor album `All the Right Reasons` (2005) inca prezent in top 10 Billboard 200, dupa 102 saptamani, Nickelback nu au nici un motiv sa se grabeasca cu un nou material.

`Totul este in aer si nimeni nu se grabeste sa faca ceva anume` a declarat Chad Kroeger pentru billboard.com. `Avem deja 2 ani de turnee in care promovam `All the Right Reasons` si suntem un pic obositi`.

Acelasi lucru il sustine fratele sau, basistul Mike Kroeger: `Cred ca este timpul sa intram un pic in umbra si sa ne tragem sufletul inainte de a iesi cu urmatorul album. O reintoarcere pripita ar fi o greseala, in opinia mea`.

`Putem sa facem un disc mai reusit decat `All the Right Reasons`? Chiar nu stiu. Va fi destul de greu sa reusim – un nou proiect ticsit de magie pe care sa il adoram, atat noi, cat si fanii. Nimic nu este clar` a continuat solistul Nickelback .

Oricum, fanii se vor putea bucura de muzica lui Chad Kroeger in curand, acesta avand o aparitie pe viitorul disc al lui Santana - `Ultimate Into the Night `.


mihai miron, bestmusicPublicat pe 24 Septembrie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram