BestMusic.ro » Nicki Minaj » Nicki Minaj se casatoreste 

Nicki Minaj se casatoreste 

Nicki Minaj se casatoreste 

In timp ce multe cupluri celebre divorteaza sau pur si simplu au probleme in relatii, Nicki Minaj se casatoreste. Chiar daca este stiut faptul ca Nicki este una dintre cele mai excentrice vedete din industria muzicala, ea este destul ed retinuta in ceea ce priveste viata ei privata.

Se pare ca aceasta este reteta succesului unei relatii e cuplu. Cu cat este mai departe e ochii presei si implicit a publicului, cu atat are mai multe sanse sa reziste intr-o lume atat de agitata si tentanta.

De curand, Nicki Minaj a postat pe retelele de socializare mai multe poze in care apare un inel cu diamant, lasand sa se inteleaga faptul ca urmeaza sa ajunga in fata altarului. La scurt timp dupa, un apropiat al cuplului a confirmat pentru E!News ca cei doi s-au logodit.

"Meek si Nicki au devenit extrem de apropiati si au petrecut foarte mult timp impreuna in ultimele luni. Chiar daca totul se intampla rapid, Meek si Nicki sunt 100% siguri de ceea ce isi doresc. Se iubesc sincer!"




Mai multe stiri despre: logodna  casatorie  cupluri vedete 
Publicat pe 16 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram