BestMusic.ro » Nico » Nico a absolvit Facultatea de Muzica, la 41 de ani

Nico a absolvit Facultatea de Muzica, la 41 de ani

Nico a absolvit Facultatea de Muzica, la 41 de ani

Nico, in varsta de 41 de ani, a participat saptamana trecuta la traditionala festivitate de absolvire a facultatii. Vedeta a terminat Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii `Spiru Haret`.

Emotionata si bucuroasa in acelasi timp, Nico s-a prezentat la ceremonie la fel ca toti ceilalti studenti, cu roba si toga.

`Alaturi de colegii mei de la Teatrul `Toma Caragiu` din Ploiesti, Rodica Alexandru, Romeo Zaharia si George Capanu, am participat la spectacolul organizat cu aceasta ocazie`, a povestit Nico pentru `ring` .

Artista a avut mari emotii cand a urcat pe scena, unde a cantat si una dintre piesele sale. "Am avut emotii. A fost un altfel de spectacol, am cantat ultima si am simtit cum toate privirile sunt atintite spre mine, colegii mei coborand sa ma vada”, a adaugat Nico.

Spectacolul cu ocazia absolvirii a avut loc inainte de terminarea examenelor pentru ca absolventii vor participa in perioada 16-19 iunie la un festival de muzica crestina in localitatea Pomore din Bulgaria. "Este pentru prima data cand particip la un festival de muzica religioasa. Alaturi de noi va veni si un cor de copii”, a mai spus Nico.

Foto: Ring
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 19 Mai 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu