BestMusic.ro » Nico » Reminder: Nico si Paula Seling - concert tribut Amy Winehouse

Reminder: Nico si Paula Seling - concert tribut Amy Winehouse


Nico va canta alaturi de Paula Seling, Rona Hartner si Maria Radu in cadrul tributului `I amintirea unei dive - Amy Winehouse`.

Pe 23 august, la exact o luna de la disparitia fulgeratoare a artistei britanice, patru voci romanesti de execeptie aduc un omagiu acestei fascinante figuri a muzicii pop, in Piata George Enescu din Capitala (langa Ateneu).

Spectacolul lor va incepe de la ora 20.00, si va fi urmat, de la ora 21.30, de proiectia concertului `I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)`. Intrarea este libera.

Nico: `Amy Winehouse a fost un punct de plecare pentru mine si trupa mea. In primul rand pentru ca a putut sa imbine mai multe stiluri muzicale: pop, soul, jazz... Cred ca sunt foarte multi artisti care s-au inspirat din muzica ei: Duffy, Gabriela Cilmi, Pixie Lott... au iubit muzica ei si-au vrut sa ia ceva din ea. De altfel, nu cred sa existe o persoana care sa nu iubeasca muzica ei, lasand la o parte ce-a facut in viata... chiar nu intereseaza pe nimeni....Poate si datorita lucrurilor pe care le-a experimentat, starilor pe care le-a avut, a putut sa creeze aceasta muzica. Piesele ei nu sunt deloc usoare, le-am ascultat, sunt foarte grele`.
Mai multe stiri despre: in memoriam  tribut amy winehouse 
Publicat pe 23 August 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram