BestMusic.ro » Nico » Reminder: Nico si Paula Seling - concert tribut Amy Winehouse

Reminder: Nico si Paula Seling - concert tribut Amy Winehouse

Reminder: Nico si Paula Seling - concert tribut Amy Winehouse

Nico va canta alaturi de Paula Seling, Rona Hartner si Maria Radu in cadrul tributului `I amintirea unei dive - Amy Winehouse`.

Pe 23 august, la exact o luna de la disparitia fulgeratoare a artistei britanice, patru voci romanesti de execeptie aduc un omagiu acestei fascinante figuri a muzicii pop, in Piata George Enescu din Capitala (langa Ateneu).

Spectacolul lor va incepe de la ora 20.00, si va fi urmat, de la ora 21.30, de proiectia concertului `I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)`. Intrarea este libera.

Nico: `Amy Winehouse a fost un punct de plecare pentru mine si trupa mea. In primul rand pentru ca a putut sa imbine mai multe stiluri muzicale: pop, soul, jazz... Cred ca sunt foarte multi artisti care s-au inspirat din muzica ei: Duffy, Gabriela Cilmi, Pixie Lott... au iubit muzica ei si-au vrut sa ia ceva din ea. De altfel, nu cred sa existe o persoana care sa nu iubeasca muzica ei, lasand la o parte ce-a facut in viata... chiar nu intereseaza pe nimeni....Poate si datorita lucrurilor pe care le-a experimentat, starilor pe care le-a avut, a putut sa creeze aceasta muzica. Piesele ei nu sunt deloc usoare, le-am ascultat, sunt foarte grele`.
Mai multe stiri despre: in memoriam  tribut amy winehouse 
Publicat pe 23 August 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu