BestMusic.ro » Nico » Nico si Vlad pleaca la Belgrad

Nico si Vlad pleaca la Belgrad


Nico si Vlad, reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision 2008 , vor pleca duminica, 11 mai, spre Belgrad, locul de desfasurare a competitiei.

Alaturi de compozitorul Andrei Tudor si de alti membri ai delegatiei Romaniei la Eurovision, artistii au sustinut vineri, 9 mai, o conferinta de presa, la sediul TVR.

Intrati "pe ultima suta de metri” a competitiei, Nico si Vlad au marturisit ca sunt emotionati, dar si mandri, in acelasi timp, de rolul pe care il au, afirmand ca sunt hotarati sa faca totul pentru a nu dezamagi publicul care i-a votat si sustinut.

"Sunt numeroase piese bune anul acesta, dar nu noi decidem cine va castiga. Desigur, vom face tot ce ne sta in putinta sa obtinem un loc cat mai bun, insa publicul va avea ultimul cuvant. Am incredere ca telespectatorii din intreaga Europa vor lua cea mai buna decizie”, a declarat Nico.

La randul lui, Vlad a subliniat ca nicio clipa nu au uitat de insemnatatea acestui concurs: "E un sentiment minunat sa stii ca vei fi pe scena Eurovisionului, reprezentandu-ti tara! Este cel mai important moment al carierei noastre, dar sunt convins ca ne vom concentra si nu vom lasa emotiile sa ne copleseasca”.

Ca si la filmarea videoclipului piesei "Pe-o margine de lume”, pe scena de la Belgrad, Nico si Vlad vor purta costume create de designerul Razvan Sanda, iar machiajul va fi asigurat de Alex Radulescu. Regizorul Petre Nastase s-a ocupat de punerea in scena a spectacolului pe care-l vor oferi Nico si Vlad.

Sursa: TVR
Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 09 Mai 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram