BestMusic.ro » Nico » Nico a fost in vacanta in Spania si a vazut-o pe Madonna (poze)

Nico a fost in vacanta in Spania si a vazut-o pe Madonna (poze)

Nico a fost in vacanta in Spania si a vazut-o pe Madonna (poze)

Nico a avut in aceasta vara parte de doua vacante - prima in Spania, unde a avut ocazia sa vada live concertul Madonnei de la Barcelona, iar a doua in Cipru, de unde s-a intors zilele trecute.

"Pe langa concertul Madonnei, mi-am dorit foarte tare sa vizitez Barcelona. Am fost impresionata de emblema orasului spaniol, Sagrada Familia, cunoscuta ca cea mai neconventionala biserica din Europa. M-am plimbat alaturi de fiica mea si de sotul meu si prin piata Catalunya, am vazut si statuia lui Cristofor Columb dar nu am ratat nici ocazia de a face shopping in orasul lui Gaudi”, a povestit cantareata.

Lui Nico i-a placut mult concertul Madonnei, care i s-a parut mai bun decat cel de la Bucuresti de acum trei ani: "Show-ul a fost impresionant, proiectiile, scenografia, vestimentatiile, efectele tehnice si dansul. Mi s-a parut un turneu mult mai reusit fata de cel care a fost in Romania in august 2009.”

Referitor la vizita in Cipru, Nico a spus urmatoarele: "Am mai fost si anul trecut in Cipru, motiv pentru care nu am mai vizitat obiectivele turistice ci doar mi-am incarcat bateriile. M-am bucurat de soare, piscina si Marea Mediterana".


via Agentia de Presa Mondena
Mai multe stiri despre: vacante vedete  declaratii vedete  vacanta nico spania 
Publicat pe 21 August 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu