BestMusic.ro » Nico » La Historia de Sud America a implinit trei ani (poze petrecere)

La Historia de Sud America a implinit trei ani (poze petrecere)

La Historia de Sud America a implinit trei ani (poze petrecere)

Iubitorii de muzica buna au strans randurile, pentru o seara de distractie pe ritmuri braziliene, la aniversarea celor trei ani de La Historia de Sud America! De la eveniment nu au lipsit nici invitatii speciali, printre acestia numarandu-se artisti ca Nico, Tara, Mayer Vira (Impact) sau Almud.

Aniversarea celor trei ani de La Historia de Sud-America s-a facut alaturi de prieteni, invitati speciali, dar si alaturi de trupa Breeze, trupa care si-a incantat audienta cu cele mai frumoase ritmuri braziliene si de Bossa Nova. Din program nu au lipsit nici tortul si sampania, urmate de un cantec de "La multi ani!" din partea tuturor celor prezenti.

Nici vedetele nu au stat de-o parte. Au dansat pe muzica celor de la Breeze, i-au aplaudat si au apreciat combinatia de ritmuri abordata: "M-am simtit foarte bine in aceasta seara! Atmosfera a fost minunata, iar muzica, cat se poate de frumoasa!", a marturisit Nico la plecare.

Aniversarea de trei ani de La Historia de Sud-America a fost apreciata de toata lumea prezenta si a punctat o experianta noua pentru fanii Centrului Vechi din Bucuresti. Ritmurile de Bossa Nova, atat de aplaudate in restul Europei, si-au facut loc pentru o noapte de neuitat in sufletele celor prezenti la eveniment, care au refuzat sa plece pana cand nu au smuls o promisiune din partea organizatorilor, ca vor mai pregati astfel de serate originale.

Mai multe stiri despre: aniversari  poze vedete 
Publicat pe 11 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu