BestMusic.ro » Nicole Cherry »   Nicole Cherry lanseaza melodia "Scrie-mi pe suflet"  

  Nicole Cherry lanseaza melodia "Scrie-mi pe suflet"  

  Nicole Cherry lanseaza melodia "Scrie-mi pe suflet"
 

Nicole Cherry lanseaza anticipata melodie "Scrie-mi pe suflet”, insotita de un videoclip emotionant in care artista face un anunt important.

Nicole Cherry a dezvaluit initial cateva secunde din piesa in cadrul unei campanii pe TikTok in urma cu o luna. Daca fanii artistei asteptau cu nerabdare piesa, cu siguranta surprinderea o sa fie cu atat mai mare dupa vizionarea videoclipului.

"Scrie-mi pe suflet” este o piesa pop, cu acorduri romantice de chitara care completeaza versurile incarcate de semnificatie ca un puzzle. Piesa a fost compusa in studiourile HaHaHa Production si evidentiaza faptul ca iubirea adevarata se arata zi de zi si poate fi mentinuta doar cu fapte pe masura, nu doar prin vorbe frumoase: "Cuvintele frumoase mi s-au mai spus / Cand a batut vantul mai tare, s-au dus (...) Scrie-mi pe suflet povesti de iubire / Arata-mi, spune-mi ce simti pentru mine / Indragosteste-ma in fiecare zi”. Mai mult, la baza oricarei relatii solide sta intelegerea si iertarea reciproca: "Nu vreau sa fii al meu A fost odata / Iubeste-ma cum n-ai iubit niciodata / Si iarta-ma cand voi gresi”.

Videoclipul emotionant, regizat de Ionut Trandafir, o surprinde pe Nicole Cherry in cadre minimaliste, pentru a sublinia mesajul piesei, mai precis faptul ca intr-o poveste de dragoste adevarata, iubitul / iubita este perceput/a drept centrul universului, restul persoanelor din jur disparand atunci cand cei doi sunt impreuna.

In videoclip apare si iubitul artistei, Florin, pentru ca cei doi au un anunt important de facut. Cand intr-o relatie cei doi urmeaza mesajul transmis de piesa, apar cele mai frumoase roade. Nicole Cherry si iubitul ei sunt mai mult decat fericiti sa anunte ca asteapta primul copil impreuna. Felicitari, Nicole & Florin!
Publicat pe 10 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu