BestMusic.ro » Nicoleta Nuca » Inima Mea

Nicoleta Nuca - Inima Mea

Loading the player ...

“Inima mea” a fost compusa de Florian Rus si de Madalin Rosioru, iar videoclipul a fost filmat la Chisinau cu Roman Burlaca si echipa lui de la BR Films. George Secrieru DoP, Andra Moga stilist, Iuliana Sandu make-up artist, Sergiu Bacioi par.

Cu aceeasi echipa tanara si creativa din Republica Moldova, Nicoleta a lucrat si pentru videoclipul “Linistea”, lansat la finalul lui 2015, cei care au facut si videoclipul pentru "Te rog" de la Carla's Dreams.

Atat “Inima mea”, cat si “Linistea” si “Nu sunt” vor fi incluse pe primul material pe care artista il va lansa anul acesta. Nicoleta Nuca va face parte din cel de-al noualea sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

“’Inima mea” este una dintre piesele dragi mie, foarte sensibile, de suflet, cu mesaj de dragoste. Pentru videoclip, am lucrat cu o echipa draga mie, Roman Burlaca si George Secrieru,  am filmat in Chisinau. A fost o atmosfera extraordinara, alaturi de o echipa de profesionisti.

Ma bucur sa incep anul in forta, cu o noua piesa lansata, dupa o vacanta frumoasa si relaxanta in Thailanda. De asemenea, abia astept sa inceapa show-ul “Te Cunosc de Undeva”, sunt incantata sa fiu implicata in acest concurs”, a spus Nicoleta Nuca.

Pentru Nicoleta Nuca, 2015 a fost un an extraodinar, un debut de exceptie imediat dupa incheierea show-ului X Factor. Devine artist Global Records, colega cu INNA, Antonia, Alexandra Stan si lanseaza piesa “Nu sunt” care a cucerit publicul, radiourile si televiziunle muzicale in Romania. De aproape un an, piesa este in continuare pe radio.

Nicoleta a lansat o varianta speciala a acestei piese impreuna cu INNA si Antonia, un video viral in mediul online.

Tot in 2015, Nicoleta Nuca a avut si prima colaborare cu Cabron pentru piesa “Adevar sau minciuna”, a lansat “Linistea”, piese bine primite de publicul din Romania.

Pe Nicoleta Nuca o puteti vedea intr-un cincert senzationala alatuir de Florin Raduta, castigatorul X Factor din 2015, pe 17 februarie. 

Biletele pentru showul Nicoleta Nuca se gasesc in format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe, dar si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 40 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

- 60 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei.

 

 

 

Versuri Nicoleta Nuca - Inima Mea


Noaptea-i mult mai lunga
De cand ai plecat, fac tot ce vreau
Am timp cat sa-mi ajunga
Dar, prin mintea mea, mereu de tine dau

Si-ti spun ca mi-e mai bine asa
Si ca nu mi-e dor de tine, dar

Inima mea bate ca nebuna
Ma cearta intr-una
Ce ma fac cu inima mea


Uite, nu mai tace
Doar de tine-i place
Stii si tu cum e inima mea

A trecut o luna
De cand lucrurile toate-ti spun
Tie, noapte buna
Mie, un nou inceput de drum

Si jur ca mi-e mai bine asa
Nu, nu mi-e dor de tine, doar

Inima mea bate ca nebuna
Ma cearta intr-una
Ce ma fac cu inima mea

Uite, nu mai tace
Doar de tine-i place
Stii si tu cum e inima mea

Mai stii cand ti-am spus ca asta-i tot ce-mi doresc
Si acum, fara tine, doar la noi ma gandesc
Inima mea, inima mea

Inima mea bate ca nebuna
Ma cearta intr-una
Ce ma fac cu inima mea

Uite nu mai tace
Doar de tine-i place
Stii si tu cum e inima mea