BestMusic.ro » Nicoleta Nuca » Florin Raduta, castigatorul X-Factor, canta cu Nicoleta Nuca la Hard Rock Cafe

Florin Raduta, castigatorul X-Factor, canta cu Nicoleta Nuca la Hard Rock Cafe

Florin Raduta, castigatorul X-Factor, canta cu Nicoleta Nuca la Hard Rock Cafe

"Florin Raduta, castigatorul X-Factor, canta cu Nicoleta Nuca la Hard Rock Cafe ! Prezenta sa pe scena de la Hard Rock Cafe va fi una din primele aparitii live ale lui Florin, dupa adjudecarea mult ravnitului trofeu. Pe Nicoleta, ai admirat-o tot in cadrul concursului, iar acum ai sansa sa o asculti live, la Hard Rock Cafe, pe 17 februarie! In luna dedicata iubirii, Nicoleta Nuca te asteapta la un concert in care vei asculta melodii de suflet din repertoriul propriu, dar si hituri internationale.

Cu o prezenta ce nu trece neobservata si un timbru vocal aparte, Nicoleta Nuca a lasat o impresie puternica la edita din 2014 a showului de talente X Factor. Dupa ce si-a incheiat parcusul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La inceputul anului trecut a lansat single-ul de mare succes "Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizari pe You Tube, iar videoclipul "Linistea”, lansat in decembrie 2015, a depasit deja doua miioane de vizualizari.

In prezent Nicoleta Nuca lucreaza la primul sau album, de pe care a anuntat deja trei titluri: "Linitea" "Amintiri" si "Inima mea".

Biletele pentru showul Nicoleta Nuca si Florin Raduta se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe, dar si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:- 40 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori- 60 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  concerte 2016 
Publicat pe 12 Februarie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu