BestMusic.ro » Nicoleta Nuca » Nicoleta Nuca a lansat clipul piesei "Suflet Nebun"

Nicoleta Nuca a lansat clipul piesei "Suflet Nebun"


"Suflet nebun" este numele celei mai recente piese a Nicoletei Nuca, o melodie cu un sound fresh, asemenea noptilor de vara. Piesa este compusa de celebrii producatori Marco&Seba, autorii celor mai de succes piese ale INNEI si cei care, de-a lungul anilor, au lansat unele dintre cele mai ascultate piese romanesti, atat in tara, cat si in strainatate. Aceasta este a doua colaborare a Nicoletei cu Marco&Seba, dupa piesa "Cand pleci”.

"Este o piesa diferita de ceea ce am cantat pana acum, e mai dinamica, mai fresh, de vara. Mi-am dorit o schimbare si mi-am zis ca e timpul sa ma bucur de varsta pe care o am si sa ma distrez mai mult, asa ca "Suflet nebun” este un prim pas spre ceea ce imi doresc eu din punct de vedere musical”, spune Nicoleta.

Versurile piesei "Suflet nebun” sunt semnate de Theea Minculescu, muzica de Marcel Botezan si Sebastian Barac, celebrul duo de producatori Marco&Seba, in vreme ce videoclipul este regizat de Roman Burlaca, DoP George Secrieru (BR Films).

Anul trecut Nicoleta a lansat piesele "Ai uitat cine esti”, "Alt tu”, prima piesa la care artista a contribuit si cu partea de compozitie - muzica si versuri, precum si piesa "Insula”, o prima colaborare cu NOSFE de la Satra B.E.N.Z. Nicoleta s-a facut remarcata in cadrul emisiunii de talente "X Factor”. Primul single al Nicoletei Nuca, lansat dupa participarea la "X Factor”, a fost piesa "Nu sunt”, un adevarat succes, melodia fiind in continuare difuzata pe posturile de radio si TV. Alte piese lansate de artista in cariera sa sunt "Linistea”, "Inima mea”, "Castele de nisip”, precum si doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, "Amintiri” si "Cand pleci”.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 22 Mai 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram