BestMusic.ro » Nicoleta Nuca » Nicoleta Nuca a lansat piesa 'Alt Tu', compusa chiar de ea

Nicoleta Nuca a lansat piesa 'Alt Tu', compusa chiar de ea

Nicoleta Nuca a lansat piesa 'Alt Tu', compusa chiar de ea

Nicoleta Nuca revine cu un nou single care se numeste "Alt Tu”.

Este prima piesa la care artista contribuie cu partea de compozitie atat ca muzica, dar si versuri, o experienta noua in cariera ei.

"Alt Tu" este prima piesa in care mi-am pus si eu amprenta de compozitoare alaturi de Theea Miculescu. Este o piesa-manifest in care e prezenta o particica din mine, din experientele mele si felul meu de a fi si sunt sigura ca se vor regasi multe femei”, a spus Nicoleta Nuca.

"Alt Tu” a fost compusa de Nicoleta Nuca si Theea Miculescu si produsa de Alex Cotoi, cel care a compus cele mai multe dintre piesele Carla’s Dreams.

Videoclipul piesei "Alt Tu” a fost regizat si filmat de SAN, cu care artista a mai colaborat si pentru single-ul anterior "Insula” in colaborare cu NOSFE. De styling-ul Nicoletei s-a ocupat Eniko Szanto, de make-up Edith Mihaiciuc si hair-styling Florin Hova. Artista abordeaza un look simplu, dar diferit fata de imaginea de pana acum.

Nicoleta Nuca feat. NOSFE – Insula

https://www.youtube.com/watch?v=_8z2FkegO6Y

Primul single al Nicoletei Nuca, "Nu sunt” a fost un adevarat succes, fiind in continuare difuzat pe posturile de radio si TV. Ulterior, Nicoleta si-a surprins fanii cu piesele "Linistea”, "Inima mea” si "Castele de nisip”, urmate de cele doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, "Amintiri” si "Cand pleci”

Nicoleta Nuca "Cand pleci”

https://www.youtube.com/watch?v=ylm95SNe2g0

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Nicoleta Nuca:

https://www.facebook.com/nicoleta.nuca/

https://www.instagram.com/nicoletanuca/?hl=ro

Nicoleta Nuca va concerta pe 29 iunie, la Hard Rock Cafe, alaturi de Julie Mayaya si Lori, in cadrul unui show surpriza unde cele trei dive vor canta piesele care le-au facut celebre dar si cantece din repertoriul international. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro

Global Records

www.globalrecords.com

http://www.facebook.com/globalrecordscom

http://www.instagram.com/globalrecords

https://www.youtube.com/globalrecords
Publicat pe 08 Iunie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu