BestMusic.ro » Nicoleta Nuca »   Nicoleta Nuca a lansat un nou single, "Fata din oglinda"  

  Nicoleta Nuca a lansat un nou single, "Fata din oglinda"  


Inainte de Ziua Internationala a Femeii, Nicoleta Nuca a pregatit un cadou muzical: "Fata din oglinda", o piesa emotionanta ce are la baza o poveste reala, personala, inspirata din experientele traite chiar de catre artista.

Compus de catre Nicoleta alaturi de Andrei Prodan, "Fata din oglinda” este un single despre independenta, iubire, acceptare si, mai ales, puterea de a merge mai departe indiferent de obstacole. Piesa dezvaluie calatoria unei femei care ajunge sa se piarda pe sine pentru a fi pe placul celorlalti, iar acum cauta sa se redescopere si sa ajunga sa fie cea mai buna versiune a ei. "Eu stiu ce sunt, eu stiu ce-am fost, dar nu mai recunosc fata din oglinda” sunt versurile ce scot in evidenta starile si trairile prin care o femeie trece de-a lungul timpului. Adesea, ceea ce simtim in interior se reflecta in exterior - fiecare sentiment, fiecare dezamagire, fiecare masca pusa de catre societate. Prin acest single, Nicoleta Nuca indeamna fiecare femeie sa fie asa cum isi doreste si sa se iubeasca pe sine mai mult decat societatea in care traieste.

"Fata din oglinda" este cea mai draga piesa dintre toate pe care le-am lansat pentru ca este una foarte personala, dar si pentru ca m-am implicat foarte mult si am scris-o impreuna cu Andrei Prodan, compozitorul primului meu single, 'Nu sunt'. Piesa asta este o oglindire a sufletului si a vietii mele din ultimii sase ani si este intr-adevar o poveste trista, dar si una plina de speranta. Ne-am intalnit intr-o zi la Brasov, la Andrei Prodan la studio si dupa ce i-am relatat povestea mea, am construit impreuna 'Fata din oglinda'. Cred ca a iesit o melodie extraordinara, cu o incarcatura emotionala foarte mare. Imi doresc si sper ca atunci cand oamenii o vor asculta, sa se lase patrunsi prin intermediul vocii mele de fiecare vers al piesei. Videoclipul a fost filmat la Cluj impreuna cu baietii de la Naiagram, Sergiu si Tiberiu Margaian si, ca niciodata, a fost un clip fara peripetii. Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu ei pentru ca au inteles de la inceput ce vreau sa exprim prin acest clip. Sunt extrem de multumita de cum a iesit, iar videoclipul reuseste in totalitate sa transpuna emotiile piesei. Sper foarte mult ca acest single sa ajunga la sufletele oamenilor, iar ei la randul lor sa se regaseasca in el", povesteste artista.
Publicat pe 09 Martie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram