BestMusic.ro » Nicoleta Nuca »   Nicoleta Nuca lanseaza „Nimeni nu-i perfect"

  Nicoleta Nuca lanseaza „Nimeni nu-i perfect"

  Nicoleta Nuca lanseaza „Nimeni nu-i perfect"

Nicoleta Nuca este cunoscuta pentru vocea ei puternica si pentru baladele de dragoste sensibile si impresionante pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

"Nimeni nu-i perfect” este cel mai recent single al Nicoletei, un love note dedicat publicului ei. Scrisa de Vlad Lucan, Mario Moretti, Alex Pelin, Andrei Tostogan si Alin Ilies, "Nimeni nu-i perfect” este o declaratie despre a fi tu insuti, vulnerabil si fara filtre care pot indulci realitatea. Piesa este insotita de un videoclip care dezvaluie o latura foarte personala a artistei, fara nicio masca, aratandu-se asa cum este cu adevarat, autentica si delicata.

"Am incercat sa modelez in mine sufletul/ Poate n-am stiut cand trebuia sa spun si nu/ Am intrat in joc mult prea usor/ Si am spus cuvinte care dor/ Am incercat sa modelez in mine sufletul..." sunt cateva dintre versurile care scot in evidenta profunzimea melodiei si mesajul artistului plin de dragoste. Pentru ca traim niste momente in care realitatea este infrumusetata pentru a arata diferit, este important sa ne dam seama ca cele mai pretioase valori sunt sinceritatea, iubirea, naturaletea si nu in ultimul rand, acceptarea de sine.

"«Nimeni nu-i perfect» este o piesa cu un mesaj foarte actual si real in zilele noastre. Toti stim ca perfectiunea nu exista si totusi presiunea pe care o resimt oamenii in legatura cu aspectul lor fizic este enorma, in special daca esti persoana publica si femeie. Prin aceasta piesa mi-am dorit sa le amintesc oamenilor ca «nimeni nu-i perfect, nici macar luna nu formeaza mereu un intreg». Imi doresc ca oamenii sa accepte ca frumusetea este imperfecta si toti suntem diferiti si unici. Single-ul a fost scris de Alex Pelin si cand l-am auzit prima data am stiut si am simtit ca este «haina mea». Clipul a fost filmat de Isabella Szanto, care a transmis mesajul piesei printr-o metafora a naturii care se tranforma si evolueaza, si este perfecta prin imperfectiunea ei, si asa este si omul", spune Nicoleta Nuca.

Nicoleta Nuca a lansat primul single imediat dupa participarea la X Factor Romania, iar "Nu sunt” a fost un real succes, cu peste 29 de milioane de vizualizari pe YouTube. "Linistea”, "Inima mea”, "Castele de nisip”, "Amintiri”, "Cand pleci”, "N-am pierdut nimic”, "Tot mai rar”, "Protest” sunt doar cateva dintre piesele de succes ale Nicoletei. Anul trecut, inainte de Ziua Internationala a Femeii, a lansat un single dedicat tuturor femeilor din lume: "Fata din oglinda”, o piesa emotionanta bazata pe o poveste reala, personala, inspirata din propriile experiente. Toamna trecuta, artista a lansat "Spune-mi”, o piesa despre societate care de multe ori ne sufoca si ne poate aduce cu usurinta in pragul anxietatii.
Publicat pe 10 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă Ć®nscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin Ć®n RomĆ¢nia, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram