BestMusic.ro » Nicoleta Nuca » Nicoleta Nuca lanseaza single-ul "Tacerea", in colaborare cu Vescan

Nicoleta Nuca lanseaza single-ul "Tacerea", in colaborare cu Vescan


Nicoleta Nuca revine cu single-ul "Tacerea" in colaborare cu Vescan, cu un puternic mesaj de dragoste, alaturi de un videoclip plin de emotie si miscari de dans contemporan.

Piesa "Tacerea" a fost compusa de Dorian Oswin si Anastasia Sandu, versurile sunt semnate Vescan, Anastasia Sandu si Dorian Oswin, iar productia a fost realizata de Dorian Oswin.

"Tacerea a luat nastere in urma unei discutii cu Vescan in care ziceam ca pana acum nu am colaborat si ca ne-ar placea sa lucram impreuna la o piesa! Ne-am vazut la studio la Dorian Owsin, am inregistrat demo-ul, care, in varianta initiala, nu era tocmai ce auziti acum. Apoi, Dorian a lucrat la productie si Anastasia Sandu la versuri si asa a luat nastere piesa "Tacerea”. Este o piesa foarte draga si in care cred mult si sper ca si voi veti avea aceeasi impresie!”, a declarat Nicoleta.

"Ma bucur mult ca a sosit timpul pentru "Tacerea'', o apreciez de mult timp pe Nicoleta si mereu am stiut ca vocile noastre se potrivesc perfect, era doar o chestiune de timp. La capitolul feeling, piesa asta are ceva special de la prima nota, am participat cu mare drag la ea alaturi de Nicoleta, Dorian Owsin si Anastasia si, intr-un final, din multe idei a iesit "Tacerea". Piesa surprinde un moment cu multe semne de intrebare si reprosuri dintr-un cuplu, momentul acela in care cautam vinovati si explicatii si nu rezolvarea problemelor. Una peste alta, sunt foarte incantat de aceasta colaborare si abia astept sa ajunga in casele si inimile voastre. Peace and love”, a spus Vescan.

Videoclipul a fost filmat si regizat de SAN si produs de Loops Production.

Din echipa de beauty a Nicoletei au facut parte Andra Manea (Make-up and Beauty Studio) pentru make-up, Ana Maria Lazarescu (Endorphin Lab) pentru par si Anda Crapatureanu pentru tinute.

"La clip am colaborat cu San, cu care am mai lucrat pentru cateva piese si cred ca ne-a iesit un clip frumos, cu un vibe cald si emotie”, a mai adaugat Nicoleta.
Mai multe stiri despre: colaborare  colaborari muzicale  piesa noua 2019 
Publicat pe 05 Aprilie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram