BestMusic.ro » Nicoleta Nuca »   Nicoleta Nuca lanseaza "Ultima oara"

  Nicoleta Nuca lanseaza "Ultima oara"


Nicoleta Nuca este cunoscuta pentru timbrul sau puternic si pentru piesele de dragoste sensibile si impresionante pe care le lanseaza. "Ultima oara” este cel mai nou single al artistei, o poveste muzicala emotionanta, despre o iubire neimplinita ce a devenit nociva.

Compusa de catre ADDA impreuna cu Bianca Lobda, Aria, ProducaDoru si Costin Danaila, "Ultima oara” este despre o dragoste plina de temeri si visuri desarte, cu un finalul dureros, dar necesar. Videoclipul regizat de catre Dan Petcan o are protagonista pe frumoasa artista care joaca rolul unei femei "incatusate” intr-o relatie nefericita, ce simte pentru ultima oara ranile create, dar alege pentru prima oara sa se iubeasca pe ea insasi.

"Ultima oara" a prins viata in studioul Baladda Records in urma cu doar cateva luni, iar Nicoleta s-a indragostit de piesa de la prima ascultare. "La scurt timp dupa ce am iesit din izolare, m-a sunat ADDA sa-mi spuna ca are o piesa care mi se potriveste manusa. Insa a durat mult pana sa prinda viata cu adevarat acest proiect, pentru ca in acea perioada treceam printr-o multime de schimbari din punct de vedere muzical. Pentru un timp pierdusem speranta ca Ultima oara va ramane piesa mea, pana in aceasta toamna cand am inceput sa colaborez cu Cat Music si, odata cu aceasta colaborare, am intrebat-o pe ADDA daca mai este disponibila piesa! Si ce crezi? ADDA a pastrat-o pentru mine, iar de aici lucrurile au pornit val-vartej pentru a da viata proiectului Ultima oara. Am filmat clipul cu Dan Petcan, alaturi de care am lucrat pentru prima data si sunt foarte multumita de rezultat, de profesionalismul lui, dar mai ales de faptul ca este un om care tine foarte mult cont de ceea ce isi doreste artistul. Eu zic ca a iesit un clip foarte tare, pe masura sacrificiilor si greutatilor pe care le-am avut pe set", povesteste artista.
Publicat pe 03 Decembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram