BestMusic.ro » Nicoleta Nuca » Nicoleta Nuca si Florin Raduta canta maine seara la Hard Rock Cafe

Nicoleta Nuca si Florin Raduta canta maine seara la Hard Rock Cafe

Nicoleta Nuca si Florin Raduta canta maine seara la Hard Rock Cafe

La un an de la participarea la X Factor si lansare ca artist alaturi de Global Records, casa de discuri a INNEI, Nicoleta Nuca deja sustine concerte si iata ca urca si pe scena de la Hard Rock Cafe.

Invitat special al Nicoletei este Florin Raduta, castigatorul ultimului sezon X Factor, pe care artista l-a sustinut in finala show-ului.

Nicoleta Nuca a facut de curand un cover dupa celebra piesa "Hello” a lui Adele, interpretat impecabil de artista.

Artista a lansat anul acesta "Nu sunt”, un hit incontestabil prezent in topurile radio si TV din Romania, o colaborare cu Cabron "Adevar sau Minciuna”, "Linistea” si cel mai recent single "Inima mea”.

Nicoleta Nuca face parte din cel de-al noualea sezon al "Te Cunosc De Undeva". In prima editie, Nicoleta s-a transformat in Whitney Houston, starnind aprecierea juriului.

Biletele pentru showul Nicoleta Nuca se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe, dar si in ziua concertului la intrare.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte 2016 
Publicat pe 16 Februarie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu