BestMusic.ro » Niculina Stoican » Niculina Stoican a inchiriat o insula pentru majoratul fiului sau

Niculina Stoican a inchiriat o insula pentru majoratul fiului sau

Niculina Stoican a inchiriat o insula pentru majoratul fiului sau

Niculina Stoican ii pregateste fiului ei adolescent un majorat fastuos, pe o insula pe care o va inchiria special pentru acesta.

Libertatea.ro scrie ca interpreta de muzica populara a inchiriat un complex de agrement, situat pe insula de pe Jiu, in municipiul Targu Jiu, pentru petrecerea de majorat a fiului ei, Vlad, care locuieste si studiaza la Londra

Baiatul se numeste Vlad si studiaza Relatii Internationale- Business la Dean Close din Glouchestershire, situat in apropiere de prestigiosul Oxford.

In luna septembrie 2010, Niculina Stoican anunta ca Vlad va merge sa urmeze ultimii doi ani de liceu in Anglia, ca apoi sa-si aleaga singur universitatea pe care doreste sa o urmeze:

`Fiul meu va studia timp de doi ani la aceasta scoala, dupa care va putea sa isi aleaga singur universitatea. Chiar daca Liceul Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu este unul foarte bun, emotiile plecarii de acasa au fost inevitabile dar cred ca eu sunt cea care sufera mai mult decat el. Costurile sunt foarte mari, dar merita orice efort. Vlad va locui in campus si va iesi doar la sfarsit de saptamana la o familie care ii va fi tutore`, declara atunci artista.
Mai multe stiri despre: copii vedete  parinti vedete  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 24 Iunie 2011 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/