BestMusic.ro » Niculina Stoican » Zilele Craiovei 2009 incep maine

Zilele Craiovei 2009 incep maine

Zilele Craiovei 2009 incep maine

Zilele Craiovei 2009 debuteaza maine cu o serie de manifestari cultural-artistice, intre care un concert folcloric extraodinar la care vor lua parte interpreti olteni apreciati precum Niculina Stoican, Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, sau Nineta Popa.

Spectacolul va avea loc pe Esplanada din fata Postei din cartierul Craiovita Noua, incepand cu ora 17.30.

In afara de cei enumerati mai sus vor mai urca pe scena in cadrul spectacolului folcloric organizat de Zilele Craiovei 2009: Ciprian Pop, Viorica Macovei, Mariana Ionescu, Steliana Sima, Ana Ilca Muresan, Mariana Deac, Dumitru Zamfira.

Orchestratia muzicala va fi asigurata de Ansamblul Folcloric "Lautarii din Chisinau", dirijat de maestrul Nicolae Botgros.

Zilele Craiovei 2009 vor fi sarbatorite pana pe 26 octombrie, inclusiv.

Pe 24, incepand cu ora 15.00, va avea loc inaugurarea Parcului Tineretului. Dupa o slujba de sfintire, esplanada parcului va gazdui un spectacol artistic.

In cadrul acestuia vor canta pentru craioveni Tudor Gheorghe, Voltaj, Iris si Michael Bolton. Concertul va fi prezentat de Catalin Maruta si se va incheia cu un foc de artificii.

Manifestarile programate pentru a sarbatori Zilele Craiovei 2009, includ un spectacol de muzica folk, ce va avea loc pe 25 octombrie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Liric Elena Teodorini.

Evenimentul marcheaza lansarea volumului de poezie si albumului muzical Rug in octombrie, pe versuri de Camelia Radulian. Vor canta Maria Gheorghiu, Cristian Buica, Magda Puskas, Vali Moldovan, Raul Carstea si Neculae Constantin.

Daca vreti sa aflati programul complet al manifestarilor prilejuite de Zilele Craiovei 2009, il gasiti AICI.
Mai multe stiri despre: zilele craiovei 2009  spectacol folcloric 
Publicat pe 22 Octombrie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu