BestMusic.ro » Noisettes » Noisettes revine cu un single nou - "Winner" (teaser audio)

Noisettes revine cu un single nou - "Winner" (teaser audio)

Noisettes revine cu un single nou - "Winner" (teaser audio)

Trupa britanica Noisettes revine cu un nou single, intitulat "Winner", dupa o perioada destul de lunga de silenzio stampa. Deocamdata puteti asculta un teaser de aproximativ un minut din piesa.

"Winner" este lead single-ul viitorului album Noisettes, ce urmeaza a fi lansat pana la sfarsitul acestui an, informeaza nme.com.

Noul single al englezilor Noisettes a fost scris de compozitorul Jean Baptiste, care a compus pentru nume sonore din industria muzicii pop, printre care Kelis si Cheryl Cole. Cel mai recent, Baptiste a compus 4 piese de pe noul album al Madonnei, "MDNA".

Viitorul album Noisettes, care inca nu are un titlu stabilit, va fi cel de-al treilea din cariera trupei. Ultimul album lansat de Noisettes dateaza din 2009 si se intituleaza "Wild Young Hearts".

Infiintata de solista si basista Shingai Shoniwa si de chitaristul Dan Smith in 2003, trupa Noisettes a inceput sa se faca remarcata odata cu lansarea primului lor album, "What's The Time Mr Wolf?". Noisettes au concertat de mai multe ori in Romania.

Noisettes - Winner (teaser)
Mai multe stiri despre: lansari singleuri  singleuri 2012  Publicat pe 27 Aprilie 2012 de BestMusic.ro