BestMusic.ro » Noisettes » Prima zi de Summer Well 2011: Mystery Jets, Noisettes si Plan B

Prima zi de Summer Well 2011: Mystery Jets, Noisettes si Plan B

Prima zi de Summer Well 2011: Mystery Jets, Noisettes si Plan B

Summer Well a venit prea devreme anul acesta, zic eu. Desi stiam cand e, mi s-a parut ca a venit prea rapid. Pe scurt, cinci trupe invitate pe zi, mancare si bauturi bune din belsug, soare si verdeata la fel. Relaxarea s-a facut pe... iarba.

Pe 13 august pe lista au fost Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes si Plan B. Deja se poate intui ce tip de oameni erau acolo: majoritar genul de public pe care il vezi in Control. Dar si alte tipuri de oameni. Ce vreau sa subliniez este ca, spre deosebire de alte festivaluri de la noi, aici doar cateva pahare aruncate pe jos, nicio imbranceala, niciun jandarm in actiune. Destul de elegant si civilizat, intr-o atmosfera la fel de placuta ca si la festivalurile unde se intampla altfel.

Interesul meu a mers catre Mystery Jets, o trupa pe care o ascult de mai mult timp, foarte tare trupa. Din pacate, din cauza organizarii (DE C***AT) a transportului gratuit, am intarziat suficient cat sa nu mai prind. Multumesc celor care au facut organizarea transportului pe rutele sponzoritate de Orange. Cica "trasnport din ora in ora, dus-intors, de la Delfinului si Universitatii". No sh*t, Sherlock! Evident ca veneau din 3 in 3 ore in statia lor, pentru ca... era doar un singur autobuz care sa faca asta. Asa ca... am ajuns pe la 8. Dar oamenii de pe acolo si-au dat cu parerea pentru mine. Avem opinii de tipul cunoscatorului "ma asteptam sa bage, man, dar cam slabut", de tipul semi-cunoscatorului "stiam doar vreo doua piese, au cantat ok" si de tipul primului contact "nu stiam de ei, dar o sa ii ascult, sunt misto". Eu votam oricum pentru!

Cititi mai departe pe METALHEAD aici: Summer Well 2011 ziua 1: relaxare si Mystery Jets
Mai multe stiri despre: summer well 2011  Publicat pe 18 August 2011 de BestMusic.ro